23 august 2009

Ionut si Georgiana

O sesiune de logodna pe malul marii de neuitat.

Inainte de inceperea unei furtuni am gasit un petec de soare pe plaja minunata.
Felicitari viitorilor miri si de-abia asteptam sa jucam la nunta.























3 comentarii:

  1. Laura Sangiorzan24 august 2009 la 10:16

    Maiestria fotografului nu este intrecuta decat de faptul ca mirii sunt foarte fotogenici!
    Tinuta e pt miri sportivi-in caz ca se razgandeste unul dintre ei, celalat e echipat corespunzator cu pantofi sport si haine lejere ca sa il prinda imediat!:)
    Serios vorbind, fotografiile sunt super si asteptam cu nerabdare sa vedem si fotografii de la nunta cea mare.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt tanar si indragostit de lume,oameni si natura! Nu-mi doresc decat sa calatoresc alaturi de prietena mea si aparatul de fotografiat, sa descopar civilizatii pierdute, lumi stravechi, plaji virgine, tot ce e nou pentru ochiul nostru, sa pot nuanta chiar si un ador in pozele mele; pentru a va incanta si voua privirea. Fac parte din generatia careia lucrurile i se intampla perfect, ca si cand am acces direct la baza de date a universului.
    Totul e natural !
    Va astept in lumea mea !
    Multumiri supreme partenerului, colaboratorului, fotografului si nu in ultimul rand, celui mai bun prieten... Alex-R. T.
    Saru'mana nasule ! :))

    RăspundețiȘtergere
  3. In primul rand felicitari pentru acest minunat blog dragii mei si sper din tot sufletul sa va mearga cat mai bine:)
    Sa trecem la oile noastre, adica la poze normal:) Lume, lume de departe/ cei ce intrati pe blog/ aceste poze sunt briliante/ se vede si de pe un bloc:) Avem doi miri frumusei/in lumea lor,doar ei/si un fofograf minunat/cu o mastrie de invidiat:) Hai ca ma pricem la rime/si suna chiar bine/le si postez pe internet/ Hmmm...ma transform intr-un poet?:)
    Lasand gluma la o parte, "dracii" mei copii, pozele chiar sunt reusite, radiati de fericire si sper din tot sufletul sa fiti asa toata viata. Pe 5 o sa iasa brici, e numarul meu norocos asa ca n-are cum sa nu iasa"jm" (ionele tu stiii:)) V-am pupat si la mai mare!

    RăspundețiȘtergere